LOPPUUNMYYNTI! Kaikki oheistuotteet -50 % niin kauan kuin tavaraa riittää! Klikkaa tästä selaamaan tarjousvalikoimaa. X
Viimeaikaisia kuulumisia



Viimeaikaisia kuulumisia


Porttareiden kevättoimistosta aurinkoista päivää just sulle!
Tervetuloa lukemaan blogia meidän kevätkuulumisista! Edellisestä kirjoituksesta onkin aikaa, joten on korkea aika päivittää viimeisimmät tapahtumat. :)

Alkuun ehkä kaikkien huulilla olevaa painavaa asiaa. Ukrainan sota on koskettanut meitä kaikkia ja ukrainalaisten hätä Putinin silmittömän hyökkäyksen alla on myös meillä Portion Boysissa ajatuksissa. Koimme, että meidänkin on autettava tilanteessa. Lahjoitimme Unicefille yhteensä 500€ kertalahjoituksena, minkä lisäksi laitoimme verkkokauppaamme myyntiin PB-paitoja Ukrainan väreissä. Näiden paitojen myynnin kaikki voitot ohjataan eteenpäin Unicefille. Sydämen pohjasta toivomme, että Venäjä lopettaisi hyökkäyksen, jotta ihmisille saataisiin rauha. Slava Ukraini!





Sitten iloisemmalle nuotille: jos olemme päässeet tavoitteeseemme, oletkin jo kuullut meidän uuden biisin Elämän ACB, joka julkaistiin 18.03.2022! Se onkin päässyt Suomen TOP-listauksessa sijalle 3 ja YouTuben trendaavissa ykköseksi niin yleislistalla kuin musiikki-listallakin!!! Olemme tästä aivan äimän käkenä!

Hieman enemmän biisistä: se oli ollut valmisteilla meillä jo pitkän aikaa, melkein 1,5 vuotta. Se ehti jopa käydä läpi pari-kolme konseptia ennen lopullisen muodon saavuttamistaan. Sitäkin onnellisempia olemme, että biisi saatiin loppujen lopuksi julkaistua. Vauhti kiihtyy -biisin jälkeen olikin jo aika, että laitamme uutta materiaalia pihalle uudella kokoonpanolla. Toki paineet olivat kovat, koska niin Vauhti kiihtyy kuin Kyläbaarikin olivat menestyneet niin käsittämättömän hyvin.



Kuva: Acke Salo / lentoi.com 

Edit: Ari Myllymäki / arimyllymaki.com


Sitä suuremmalla syyllä Elämän ABC:n mieletön vastaanotto on lämmittänyt meitä suuresti!! Olemme saaneet pelkkää kiitosta, ja ennen kaikkea lämmittää palautteet siitä, kuinka se on ollut monille voimabiisi ja päivän tai viikon pelastus. Jos meidän musiikki auttaa ihmisiä heidän päivittäisissä elämissään, niin tarkoituksemme muusikkoina on tullut täytettyä. Jos yksi asia on varma, biisiä tullaan esittämään keikoilla ja kovaa!

Keikoista puheen ollen: nyt maaliskuussa olemmekin päässeet starttaamaan päivitetyn keikkakoneistomme täydelle vauhdille, ja keikkoja on tulossa koko ajan lisää! Takana on vasta kuusi keikkaa, ja esimerkiksi ainoastaan huhtikuussa keikkoja on luvassa yhteensä 16 kappaletta. Sehän ei meitä haittaa: nyt taotaan kun on vauhti päällä ja loppua ei tarvitsekaan näkyä! Kesälle on luvassa suuria festarikiinnityksiäkin, kun esiinnymme esimerkiksi Jyväskylän SuomiPOP-festareilla ja lukuisissa muissa paikoissa! Tarkista kaikki päivämäärät portionboys.fi ja toivottavasti nähdään keikoilla just sinut! 





Meille bändiläisille sekä ihanille teknikoillemme on myös käynyt mitä parhain asia kiertue-elämän kannalta: saamme käyttöömme keikkabussin!! Siitä tulette näkemään paljon paljon lisää meidän sosiaalisen median kanavissamme, ja näette paljon meidän kiertue-elämästämme! Bussi mahdollistaa myös entistä enemmän keikkoja ja helpottaa myös teknikoitamme Joonatania ja Neeaa! <3 Bussin ansiosta olemme entistä enemmän innoissamme tulevista rundeista, ai että!!

Kevään ja kesän mittaan on myös luvassa uusia julkaisuja, joista myöhemmin sitten lisää tietoa joten pysyttelethän kuulolla!

Hyvää kevättä kaikille toivottaen,
Portion Boys



TAKAISIN
Loading...