LOPPUUNMYYNTI! Kaikki oheistuotteet -50 % niin kauan kuin tavaraa riittää! Klikkaa tästä selaamaan tarjousvalikoimaa. X
3.päivä joulukuuta



3.päivä joulukuuta


3.päivä joulukuuta


Eletään vuotta 2010. Kolme kaverusta viettää aikaa Tampereella kuninkaankadun kaksiossa. Pelaillaan änäriä ja kulutetaan aikaa kun ei parempaakaan tekemistä ole. Musiikki on kuulunut jokaisen elämään jo pitkän aikaa, mutta mitään sen ihmeempää ei kukaan ole musiikin saralla saanut vielä aikaiseksi.

Siinä olohuoneen sohvalla pyörittelimme ruotsalaista elintarvikepurkkia kädessämme ja heitettiin ilmaan kysymys, että mitäs jos perustetaan bändi?

-JOO, mikäs siinä.

-Mikä voisi olla bändin nimi?

Tätä elintarvikepurkkia kädessä pyöritellessä silmään osui sana PORTION.

-Tässä purkin kyljessä lukee, että Portion. Sit ku me ollaan jätkiä, niin voisko olla Portion Boys?

-JOO TOI ON HYVÄ, MENNÄÄN TOLLA!


Ja niin sai alkunsa nimi Portion Boys. Tämä oli marraskuussa 2010.


Yksi heidän kavereista oli lyönyt aikaisemmin kesällä vetoa ystävänsä kanssa. Vedon aiheena oli 3 kuukauden tipaton selibaatti. Jos molemmat pitävät tämän, he palkitsevat itsensä Thaimaan matkalla. Ja niinhän siinä sitten kävi, että veto piti ja kaverukset saivat reissunsa. Mutta, pitihän pojille saada reissuun mukaan oma biisi!


Kaveri, joka alkoi myöhemmässä vaiheessa kantaa nimeä El Meissel oli jo pidempään tehnyt musiikkia ja hänellä oli pöytälaatikossa yksi railakas tausta valmiina, joka kaipasi vaan sanoituksia mukaan. Teemakin oli jo valmiina nenän edessä. Pojille reissukappale ja biisin nimeksi laitetaan Pelimiehen Paratiisi.


Idea oli selvillä. Päätimme, että meillä on vuorokausi aikaa sanoittaa biisi, äänittää se, kuvata musiikkivideo ja laittaa se youtubeen. Niin myös tapahtui. Kaivoimme vaatekaapista ensimmäiset kuteet mitä vastaan tuli. Karvalakki (josta tuli myöhemmin Kenraali Vahvan tavaramerkki), singstar mikki, kapteenin hattu, kommandopipo, nahkatakki, jouksuhousut yms. Löysimme jonkun vanhan JVC:n kameran ja kuvasimme musiikkivideon tässä kaksiossa. Asennettiin parvekkeelle jouluvalot ja syntikat ja eiku kuvaus käyntiin. Oli muuten kylmä parvekkeella! Jääkiekkokassikin laitettiin muuten täyteen nuuskapurkkeja. Mitä kaikkea nyt tuona aikana mieleen juolahtikaan, niin se tehtiin ilman sen kummempaa miettimistä. Ja olihan se hauskaa! 


Teimme Youtubeen oman tilin ja latasimme biisin sekä videon sinne. Tästä sai Portion Boys alkunsa ja historian ensimmäinen biisi, Pelimiehen Paratiisi näki päivänvalon! Biisi lähtee sanoilla ”kolmas päivä joulukuuta, takana 3 kuukautta pelkkää luuta”. Kyseessä sama päivämäärä jolloin kaverukset lähtivat Thaimaan reissulle. Sattumaako? ;)


On aika hauskaa ja hulluakin ajatella tuota aikaa. Kaikki lähtevät aina jostain liikkeelle ja me lähdimme tällä tavalla. Vaikka biisi onkin sanoitukseltaan meidän rankin kappale, se tulee olemaan myös osaltaan varmaan tärkein kappale meidän historiassa, koska siitä kaikki alkoi. On myös hienoa jakaa tämä tarina teille, koska emme näitä asioita liiemmin ole aikaisemmin kertoneet. 


Mukavaa alkavaa syksyä kaikille! Koitetaan seuraavassa blogipostauksessa keksiä taas joku hyvä tarina jaettavaksi! 



 













TAKAISIN
Loading...