LOPPUUNMYYNTI! Kaikki oheistuotteet -50 % niin kauan kuin tavaraa riittää! Klikkaa tästä selaamaan tarjousvalikoimaa. X
Blogipostaus nro 1.



Blogipostaus nro 1.


Fiiliksiä.

Morjesta kaikille ja tervetuloa meidän uusille kotisivuille. Me ollaan tosi innoissamme kun saatiin tämä vihdoin julkaistua. Täältä tulet jatkossa löytämään meidän kaikki tulevat keikat, uusimmat uutiset sekä tietenkin upeat fanituotteet. Fanituotteita hankkimalla, tuette meidän toimintaa mitä parhaimmalla tavalla. :)

Me kehitetään verkkokaupan valikoimaa pikkuhiljaa ja kuunnellaan tässä myös teitä. Eli jos teillä on mielessä jotain tiettyä tuotetta mitä toivoisitte, laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan. Jos tarpeeksi moni näitä toivoo, niin se me myös sitten toteutetaan. Liittykää ihmeessä myös meidän postituslistalle. Kun sinne ollaan saatu tarpeeksi tilaajia, me aloitamme uutiskirjeiden lähetyksen. Näin saatte aina ensimmäisenä tietää uusimmat uutiset mitä ympärillämme tapahtuu sekä tietenkin kaikki tuote uutuudet.

Tässä blogissa tulemme jatkossa kertomaan teille tarinoita yhtyeemme historiasta, biisien synnystä sekä kaikenlaisia hauskoja juttua mitä meille on sattunut matkan varrelta. Ja niitä on muuten sattunut! Joten kannattaa tämänkin takia seurata sivujamme. Emme ole koskaan oikein avanneet tällaisia asioita teille, mutta kun vuosia on kulunut ja kokemuksia karttunut, ajattelimme että on mukava alkaa jakaa tarinoita myös eteenpäin. Päivitämme Instagramiin ja Facebookiin myös aina, kun uusi postaus on tänne ilmestynyt.

Biisirintamalla on tänä vuonna tapahtunut äärettömän isoja asioita! Aloitetaan Kyläbaarista. Kyläbaari biisi on edelleen Suomen Top-50 -listalla! Se tuntuu aivan mielettömän hyvältä, jopa absurdilta! Siitä edelleen iso kiitos teille kaikille! Totuus on se, että ilman teitä, mahtavia faneja tästä hommasta ei tulisi mitään. Meillä oli isoja muutoksia bändissä loppuvuodesta ja kun A.P.Vuori hyppäsi kelkkaan mukaan, tottakai mietimme sitä, miten te tulette hänet sekä uuden biisin ottamaan vastaan. Ja sitten kävikin niin, että olemme saaneet enemmän posiitivista palautetta kuin varmaan koskaan aikaisemmin. Tämän vuoksi Kyläbaari -biisi on meille erityisen tärkeä.

Sitten Vauhti Kiihtyy -biisi..vauhti on todellakin kiihtynyt niin lujaa, ettei koskaan oltaisi osattu edes aavistaa. Biisin idea syntyi viime vuoden juhannuksena, kun JaloTiina ehdotti, josko olisi ideaa yrittää tehdä Matin ja Tepon klassikosta uus versio. Tästä innostuttiin ja siitä eteenpäin asiat ovat edenneet todella mutkattomasti. Kenraali Vahva keksi mahtavan uuden kulman säkeistöihin. Me tehtiin demo ja lähetettiin se Matille ja Tepolle kuunteluun. He innostuivat ideasta saman tien ja pian biisi olikin täysin uudelleen äänitettynä. Me ollaan fiilistelty biisiä jo viime syksystä saakka ja ollaan niin super onnellisia, että saatiin se teille nyt kuuluviin. Onhan tämän biisin menestys ollut ihan uskomatonta. Ensimmäinen Spotify #1 on tosiasia meidän bändillä. Tosta sijoituksesta ei olla osattu edes haaveilla, noin niinkuin realistisesti, mutta nyt se on tapahtunut ja se on totta. Me ollaan tosi onnekkaita, kun päästiin työskentelemään Suomen legendaarisimman veljesparin kanssa. He ovat edelleen niin rautaisia ammattilaisia kuin olla ja voi! Iso hatun nosto heille kun uskaltautuivat lähteä meidän kelkkaan mukaan! Kiitos Matti ja Teppo! Olette huippuja!

Keikatkin on saatu vihdoista ja viimein käyntiin. On hienoa nähdä ihmisten iloiset ilmeet pitkän tauon jälkeen. Huomaa kuinka pirun iso ikävä on ollu keikoille! Odotetaan kaikkea tulevaa kyllä tosi paljon. Me julkaistaan näillä sivuilla jatkossa kaikki tulevat keikat. Ei uskalleta ihan vielä julkaista syksyn keikkoja, mutta kyllä ne sinne kans ilmestyy heti kun mahdollista. 

Kehitellään seuraavaan blogipostaukseen sitten vähän vielä syvempää ja hauskempaa tarinaa! Kiitos kun kuljet matkassa mukana ja kiitos teille niistä lukuisista viesteistä mitä olette meille lähettäneet somen kautta.  

Näihin tunnelmiin me toivotamme kaikille teille mitä mahtavinta kesää! Voikaa hyvin!

Morjes!

-Portion Boys-



TAKAISIN
Loading...